Glasbena mladina Slovenije

januar, 2008

Glasbena mladina Slovenije

Vsebina spletnega mesta Glasbene Mladine Slovenije je zgoščena v manjše število področij/kategorij, ki utegnejo zanimati naključne, kot tudi redne obiskovalce, ter strukturirana tako, da je pot do iskanih informacij čimbolj intuitivna ter preprosta. Sicer vsebinsko kompleksna struktura je predstavljena na prijazen, nevsiljujoč način, ki uporabnika ne zasipa z informacijami in mu ob slikovno popestreni in detajlni predstavitvi, namenjeni novim uporabnikom, nudi tudi hitre povezave do aktualne vsebine za uporabnike že seznanjene s stalno tematiko strani.

Programska ponudba, ki je za Glasbeno Mladino Slovenije najbolj ključna, je po datumski relevantnosti predstavljena v obliki aktualnega, kratkega seznama na vsaki podstrani, obiskovalci pa jo lahko poljubno pregledujejo po datumski in vsebinski razvrstitvi.

Dodatno oz. ponudbo svojih partnerjev lahko Glasbena Mladina Slovenije obiskovalcem predstavi tudi preko poljubnih reklamnih pasic (bannerjev), ki jih je moč nevsiljujoče prikazati ob obisku vsake podstrani.

Za interakcijo med obiskovalci je poskrbljeno v kategoriji malih oglasov, kjer lahko svoja znanja in glasbila delijo z drugimi ali pa o poljubnih temah razpravljajo na straneh lastnega spletnega foruma.

Spletno mesto je grajeno z upoštevanjem sodobnih spletnih standardov in priporočil svetovnega spletnega konzorcija W3C, kar zagotavlja prijetnejšo uporabniško izkušnjo, lažjo (in zato cenejšo) prilagodljivost na različne obstoječe in prihajajoče tehnologije ter boljšo vidljivost v spletu.

Povezava:
Glasbena mladina Slovenije

Oddaljena pomoč

Hitri kontakti

Novice

Reklamna sporočila:

iKrea.si